Referenties

Jack is 46 jaar, hoofdinkoper bij een outdoor winkel. Hij heeft als grote passie outdoor sport en skiën. Dat kwam in gevaar na een flinke blessure aan zijn knie, waaraan hij uiteindelijk ook aan is geopereerd. Zijn verhaal:

“Na een knieoperatie in 2007 en het daarbij behorende langdurige revalidatieproces van ruim 1.5 jaar ben ik na ongeveer 6 maanden in contact gekomen met Sonja en haar praktijk. Na een intake en eerste behandeling van Sonja ben ik er van overtuigd dat dit mijn revalidatieproces positief kan beïnvloeden.”

 “Omdat het revalidatieproces zeer traag en moeizaam verloopt en omdat ik open sta voor een andere aanpak heb ik vertrouwen in de behandelmethode van Sonja. Tijdens de eerste behandeling wordt er vooral gewerkt met de stenen waarop ik redelijk sterk reageer. In de volgende behandelingen zijn het vooral het gebruik van de stenen en de energie van Sonja die mij behoorlijk triggeren en beetje bij beetje doen inzien dat het proces een veel diepere insteek heeft dan dat ik in eerste instantie denk. Op één of andere manier ga ik heel ver terug in mijn jeugd en zijn er allerlei gebeurtenissen die pas nu op zijn plaats vallen en die ik in het juiste perspectief kan zetten. Dit zorgt voor veel rust in mijn lijf en ik begin na een paar weken dan ook te merken dat de stappen die ik maak in het revalidatieproces groter worden en dat er eindelijk progressie is. Omdat mijn behandeld fysiotherapeut ook op de hoogte is van mijn behandeling door Sonja en daarin een neutrale rol speelt lopen beide behandelingen probleemloos naast elkaar.”

 “De aanpak van Sonja is intens, direct, op een manier dat je niet in de verdediging gaat. De eye-opener is bij mij erg groot geweest. De rust van Sonja en de behandelomgeving zorgen ervoor dat je makkelijk en zeer ontspannen de dingen kunt en durft te ondergaan. Het voelt vertrouwd en fijn om bij Sonja op de bank te liggen……het is een soort thuiskomen voor me. Het onbevooroordeelde van Sonja geeft je vaak het idee dat ik het allemaal zelf doe maar de hand van Sonja is voor mij erg groot geweest. Ze heeft me een mooie kijk in mijn eigen ‘ik’ gegeven waarvan ik nu nog steeds de vruchten kan plukken in mijn privé omgeving en mijn werkomgeving.”

 “Dankzij de behandelingen van Sonja is mijn knie buitenverwachting goed hersteld en heb ik een aantal ingrijpende maar positieve beslissingen genomen in mijn leven. Momenteel lukt het me aardig alles zelf in balans te houden en kan ik weer volop genieten van alle mooie dingen die met en om me heen gebeuren.”

“Kortom , ik heb erg veel profijt gehad van de behandelingen van Sonja en ben haar daar erg dankbaar voor. Sonja is een fijn mens die je veel geeft als je het toelaat om te krijgen.”

Jack

Carla is 47 jaar, moeder van drie zonen. Ze is werkzaam bij een bakkerij, voorheen uitbater van een horeca bedrijf wat ze tegen wil en dank heeft moeten opgeven. Op dit moment behandel ik haar niet meer. Ze staat weer gelukkig en verliefd in het leven. Haar verhaal:

“In de periode dat het heel slecht met mij ging en mijn kinderen het enige leken te zijn waar ik ‘s morgens voor op wilde staan, sprak Sonja mij aan en zei dat ze mij misschien kon helpen. Helpen om weer een flink stuk vooruit te kijken en mij sterker en beter te laten voelen. Nou daar stond ik heel sceptisch tegenover. Ben ik veel te nuchter voor dacht ik. Maar niets is minder waar. Al na de eerste behandeling, voelde ik me een heel stuk beter. Sonja las en voelde dingen bij mij die ik wilde verdringen omdat ze te pijnlijk waren en het was raar om ze te horen vertellen door een ander.

Ze gaf mij ook een steentje mee, ik weet niet meer hoe die heet, maar ik kreeg het advies hem bij me dragen. En natuurlijk deed ik dat. En inderdaad als ik hem bij me droeg voelde ik me goed. Ik heb het een paar keer getest door het steentje op mijn nachtkastje te laten liggen, maar na een paar uur pakte ik hem toch maar weer. Ik heb tegen iedereen die het horen wil verteld wat zij voor mij heeft betekend en ook diverse mensen haar aanbevolen om contact op te nemen. Sonja was en zal altijd GOUD blijven voor mij.”

Mark, zelfstandig ondernemer. Mark heeft een passie voor voetballen, tijdens vakanties wil hij het liefst de bergen in met zijn rugzak en skiën ligt hem ook erg goed. Tijdens zijn werk is Mark betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval, hierdoor waren 3 wervels schuin doorgebroken en zijn linker voet/enkel volledig doorgebroken deze is opnieuw gezet. Na een lange periode van bed liggen begint zijn revalidatie proces. Mark is een man van weinig woorden, dus ik zal zijn verhaal een beetje aanvullen. Zijn verhaal:

“ik ben ervan overtuigd dat de behandeling die Sonja heeft gedaan, mijn herstel heeft versneld.”

“Sonja’s behandeling is heel rustgevend, maar ook helder en duidelijk, ze geeft duidelijk aan wat ze waarneemt en dat zet je aan het denken.”

Ik merkte dat op de locatie waar de breuk heeft gezeten een verkeerde energie stroom aanwezig was, dit heb ik doormiddel van stenen therapie doorbroken, het resultaat was, dat Mark sneller herstelde en wat meer flex terug kreeg in zijn voet. Ook moest mark aan het idee wennen dat voetballen niet meer mogelijk zou zijn. Dat stukje besef ging gepaard met een stuk boosheid, echter door de behandeling kon die boosheid beter gestuurd worden en omgezet worden naar positiviteit, het gevolg hij fietst nu!