Over Sonja

sonja

Ik zal me even voorstellen, ik ben Sonja van Boxel, gehuwd en moeder van 2 kinderen. Ik ben al een aantal jaren werkzaam als energetisch therapeut, dit combineer met werkzaamheden in onze fietsenzaak. Deze beheer ik, samen met mijn man, vanaf mijn 20 jaar.

De stap om met mijn energetische kwaliteiten te gaan werken werd me tijdens mijn stageplek met verstandelijk gehandicapten duidelijk. Daar leerde ik meer naar mijn gevoel te luisteren, en liep ik vaak tegen gezondheidsproblemen aan. Ik werd in contact gebracht met traditionele geneeskunde. Door diƫten te volgen en speciale behandeltechnieken zoals touch for health en acupunctuur voelde ik me steeds beter worden en verdwenen de vage klachten. Ik begon er de meerwaarde van te zien en ging diverse cursussen en opleidingen volgen.

Al snel werd me duidelijk dat mijn kracht in magnetiseren en energie ingeven (reiki) lag, maar ook de kracht van kristalgenezing trok mij. Ik zag een mogelijkheid om deze 3 dingen te gaan combineren.

Omdat ik zelf met 2 benen op aarde sta en deze vorm van geneeskunde als aanvulling zie op de reguliere geneeskunde, ga ik ervan uit dat de mensen die bij mij komen ook zelf willen werken aan hun gezondheid. Het is niet altijd zo dat met een behandeling de problemen verdwijnen, echter zal het tijdens de behandeling duidelijk worden wat de achterliggende oorzaak kan zijn van de klacht. Aan die achterliggende oorzaak zal men zelf moeten werken, en zo kan de klacht zomaar verdwijnen. Wat meestal gebeurt bij de reguliere geneeskunde is dat de klacht onderdrukt wordt en niet altijd gekeken wordt naar de oorsprong van de klacht.

De behandeling kan heel goed gecombineerd worden met allerlei reguliere behandelwijze, te denken aan fysiotherapie, manuele therapie, medicatie, operatie etc. Ik ben er voorstander van dat je beide nodig hebt om tot een maximaal herstel te komen.
Natuurlijk hoef je geen klacht te hebben om een behandeling te ondergaan, uit ervaring weet ik dat de behandeling zelf zeer ontspannend is.

Door regelmatig een behandeling te ondergaan zorg je met liefde voor je lichaam.

Heb je vragen of loop je met een klacht rond en weet je niet of ik je kan helpen neem dan gerust contact op.